3 Nisan 2014 Perşembe

KONUŞTURUYORUZ...Yabancı Öğretmenler Eşliğinde Speak-Up Kurslarımızla Hem Anlayacak,Hem de Konuşacaksınız.


http://www.englishanchor.com/?Syf=18&Hbr=449760&/KONU%C5%9ETURUYORUZ...Yabanc%C4%B1-%C3%96%C4%9Fretmenler-E%C5%9Fli%C4%9Finde-Speak-Up-Kurslar%C4%B1m%C4%B1zla-Hem-Anlayacak,Hem-de-Konu%C5%9Facaks%C4%B1n%C4%B1z.

KONUŞTURUYORUZ...Yabancı Öğretmenler Eşliğinde Speak-Up Kurslarımızla Hem Anlayacak,Hem de Konuşacaksınız. İngilizce Konuşma Fırsatı! 

DERSLERİMİZ  BAŞLIYOR. YERİNİZİ AYIRTIN.AYDA 32 DERS SAATİ SPEAK-UP KONUŞMA KURSLARIMIZA  KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.BEKLEMEK YOK !
KAYIT OLDUĞUNUZ ANDA DERSLERİNİZE KATILABİLİRSİNİZ.
                                                  
                                                           
 ingilizce kursları ankara,ankara ingilizce kursu,genel ingilizce kursu ankara,speakingDETAYLI BİLGİ İÇİN
                               0312 425 77 77 
KONUŞMA KURSLARIMIZ
HAFTA SONU 14:00-16:30,
HAFTA İÇİ 18:40-21:00
SAATLERİ ARASINDA OLACAKTIR.
English Anchor’da Çocuk ve Yetişkinler için Konuşmaya yönelik derslerimize katılın İngilizcenizi Dillendirin.. Dünyanın her yerinde günlük yaşamdaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlayacak ve yaşamınızı kolaylaştıracak tek bir dil var; İngilizce! İngilizce’niz zayıf diye arka planda kalmaya son!
Dünyada en fazla konuşulan dil olan İngilizce’yi siz de kolayca öğrenebilir, artık daha önce yaşadığınız zorluklardan tamamen kurtulabilirsiniz!
Kızılay English Anchor’da Çocuk ve Yetişkinler için Konuşmaya yönelik 32 Saatlik Survival English Eğitimi Şimdi Cazip Fiyat Avantajlarıyla!Kurumumuzun bir klasiği haline gelmiş birçok kamu kurumu personeline ve önde gelen özel firmaların  çalışanlarına uygulanan Speak-up programı sizin  için de açılıyor.En kaliteli yabancı dil öğretimini istemekle birlikte,zamanınızın da çok değerli olduğunu bilen EAC Dil Okulu’nda; öğrencilerin emin olması gereken en önemli husus, kendileri için en önemli değer olan zamanı en iyi şekilde kullanabilecekleri dil programlarına sahip olduklarıdır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder