9 Mayıs 2013 Perşembe

YDS EYLÜL 2013 HAKKINDA YÖK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

YDS HAKKINDA BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ
TRT HABER'de YÖK Başkanı Sayın Gökhan Çetinsaya'nın yapmış olduğu öz eleştiriler, kurumum son YDS'de yaşanan sıkıntıları fark ettiğini ve gereğini yapacağını ortaya koymaktadır. Bizi takip eden YDS adayları, sınav sonrasında ÖSYM ile yaptığımız görüşmede sonrasında de benzer yorumlar yaptığımızı hatırlayacaktır.



EYLÜL YDS 2013 TEMİZ VE DÜZGÜN BİR SINAV OLACAK
YÖK Başkanı'nın ve ÖSYM'den aldığımız yorumlardan YDS Eylül 2013 sınavında süre ve soru ağırlığı sorunlarının giderileceği izlenimi kolaylıkla elde edebiliriz.

YDS BASİT Mİ OLACAK?
Bence hayır, ancak zor da olmayacaktır. 2012 KPDS ayarında sınavlar beklemek en mantıklı şeydir. Ancak sınava yaklaşırken bir çok kişi sınavın bu sefer çok basit olacağını söylemesi şaşırtıcı olmayacaktır. Bu yorumlara aldırmadan sıkı çalışalım ve normal bir hazırlık evresi geçirelim.

NİSAN YDS'YE HAZIRLIK YAPANLAR NE YAPMALI?
Felaket gibi geçen bir önceki YDS'ye iyi hazırlık yapmış ancak istediği puanı alamamış adaylar, bana göre Temmuz'a kadar okuma ve kelime çalışmalı, son iki ayı da soru çözerek ve deneme sınavlarına girerek hazırlanmalıdırlar.

AKIN DİL EĞİTİM MERKEZİ olarak YDS adaylarına kaynak, kurs, soru bankası ve deneme sınavı gibi elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Facebook sayfamızda yakında yine kelime, soru ve YDS hakkında ders kaynakları yayınlayacağız.

Saygılarımla,
Ahmet AKIN

YÖK BAŞKANI'NIN AÇIKLAMALARI: 
http://kpssrehber.com/memurilan-5628-yok-baskanindan-yds-adaylarini-rahatlatan-aciklama.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder