17 Nisan 2014 Perşembe

YDS KURSUMUZ SAYESİNDE YDS'de İSTEDİĞİNİZ PUANA ULAŞACAKSINIZ.

ULUSAL ve ULUSLARARASI SINAV UZMANI Fuat TURGUT Yönetiminde YENİ SINAV FORMATINA UYGUN ANALİTİK KAVRAMA TEKNİĞİ İLE 

2014 SONBAHAR DÖNEMİ KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
TÜRKİYE'NİN YENİ DİL SINAVI YDS'ye SIRADAN KURS PROGRAMLARIYLA HAZIRLANAMAZSINIZ.
YDS 'ye ANCAK HER TÜRLÜ PROFICIENCY SINAVINA VAKIF UZMAN ve SORU YAZARI ÖĞRETMENLERLE HAZIRLANABİLİRSİNİZ.
BU YÜZDEN ENGLISH ANCHOR ANKARA'DA TEK ADRESİNİZ.
ÖLÇME ve DEĞERLENDİRMEDE UZMAN, SINAV KURS PROGRAMLARINDA 20 YILLIK BİR TECRÜBEYE SAHİP FUAT TURGUT'un HAZIRLAMIŞ OLDUĞU KURS PROGRAMLARIMIZ SAYESİNDE YDS'ye HAZIRLANIN.


YDS KURS FİYATIMIZDA ŞOK... 
İNDİRİMLİ FIRSATINI KAÇIRMAYINIZ.
 120 ve 96 SAATLİK YDS KURSLARIMIZ BAŞLIYOR...
YENİ DÖNEM KURSLARIMIZA KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN
0312 425 77 77

Test Teknikleri,Soru Çözümleri,İpuçları.
 YDS İLE İLGİLİ KONU ANLATIMLARI,ÇIKMIŞ YDS SORU ÇÖZÜMLERİ,SAYISIZ YDS SORU BANKASI,YDS SINAV TAKTİKLERİ,İPUÇLARI ve ÇÖZÜM TEKNİKLERİ ENGLISH ANCHOR LANGUAGE CLUB AKADEMİSYENLERİ EŞLİĞİNDE YDS KURSLARIMIZDA KESİN BAŞARI... 
YDS Programlarımızın Tamamı Konusunda Uzman Yazar ÖğretmenlerTarafından Verilmektedir.
YDS Test Tekniğine Dayalı, Startejiler ve İpuçları verilerek hem zaman sorunu yaşamamanız hem de genel ingilizce bilgilerinizden farklı olarak detaylandırmalar yapılmaktadır.
YDS'ye  Yönelik Çok Sayıda Özgün ve çıkmış sorulardan oluşan kaynaklarımızla soru çözüm teknikleri öğretilerek tek bir kelime bilmediğiniz için tüm soruyu cevaplayamama derdinden kurtulursunuz.


YDS KURSLARI
English Anchor'da YDS seviye sınavına giren öğrenci almış olduğu puana göre belirlenen sınıflara yerleştirilir. Bu kurslara katılacak öğrencinin İngilizce bilgisinin Intermediate olması gerekir. İngilizcesi yeterli olmayan öğrenciler Genel İngilizce derslerine katılarak bilgi eksiklerini tamamlar daha sonra YDS programına kayıt olurlar.
YDS Hazırlık Programı :
1.Akademik Gramer
2.İleri seviyede kelime bilgisi
3.İleri seviyede okuduğunu anlama
4.Sınav tekniği
5.Deneme sınavları
KAYNAKLARIMIZ
Öğrencilerimize Gramer'de destek olabilecek English Anchor'un kendi yayını olan Proficiency kitabı verilmektedir. Uzman kadromuzca hazırlanan yoğunlaştırılmış kelime testleri ve deneme sınavları öğrencilerimize kurs süresince verilmektedir.
Eğitim Kadromuz
YDS eğitim kadromuz, YDS konusunda uzman Akademisyen alt yapısı olan öğretmenlerden oluşmaktadır.

YDS sınavını başarmak istiyorsanız, bunu ancak belli bir sistematik izleyerek yapabilirsiniz.
1. Yapı (Structure) Soruları
İngilizce’nin gramer yapısını, YDS sınavında 50 ya da 65 puan barajını aşabilecek düzeyde öğrenmek kolay bir iş değil. Bu düzey, temel İngilizce bilgisi yetersiz bir aday için 2-3 aylık bir çalışmayla varılabilecek bir hedef olmaktan çok uzaktır. Ancak asıl sorun, bu zahmetli çalışmayı, ihtiyaç duyduğu puana göre sabırla gerçekleştirmiş bir adayın, öğrendiği yapılarla ilgili incelikleri (tuzakları!) soru içinde fark edemeyip yok yere puan ve zaman yitirmesidir.
2. Okuma - Anlama Soruları
Başta metin inceleme olmak üzere, okuma-anlama (paragraf tamamlama, karşılıklı konuşma vs.) soruları adayların korkulu rüyasıdır. Bu bölümde soru sayısı çok fazla ve buradaki açığı başka bir bölümle kapatabilmek hemen hemen imkansız.
Bu tür sorularda karşımıza çıkan bütün yabancı kelimeleri bilmek ve konu çeşitliliği nedeniyle bütün metinleri anlayabilmek mümkün değil. Üstelik, bir metni baştan sona anlamış olmak da soruların doğru cevaplanmasını garanti etmiyor. Birçoğumuz, bu sorunu aşmak için her geçen gün daha fazla kelime ezberlemek gerektiğini düşünürken, uyguladığımız çözüm tekniğinin hatalı olabileceğini pek azımız fark ediyor. Çoktan seçmeli birçok soru türünde olduğu gibi, okuma-anlama sorularında da marifet doğru cevabı bulmaktır.
3. Sözcük Soruları
Dünyanın en sıkıcı işini belirlemek için bir anket yapılsa, kelime ezberlemek listenin en üst sıralarında (belki de en üst sırasında) yer alırdı. Bir gramer ya da okuma-anlama sorusunu doğru cevaplayabilmek için önemli bir beceriye sahip olmanız gerekir: belli bir bilim dalına ait özel terminoloji arasından ihtiyaç duyduğunuz kelimeleri seçebilmek. Bu seçimi yapamadığınız takdirde, yüzlerce kelimenin arasında boğulur kalırsınız.
4. Sınav Stratejisi
YDS’de sorulan 80 sorunun 20-25 kadarı, sınava giren bütün adaylar içinde 80-100 puan aralığında yer alacak olanları belirler. Bu sorular, 50-65 arası puanları hedefleyen adayların cevaplayabileceği türden değildir. Ancak, aday bunu çoğunlukla fark edemediği için o sorularla adeta ölesiye boğuşur.
Adayları bekleyen tehlikelerden bir diğeri de çoktan seçmeli sınav tekniğini bilmemektir. Bilgi düzeyiniz ne denli yüksek olursa olsun, bunu teknik beceri ile birleştirip belli bir süre zarfında kullanılabilir hale getiremiyorsanız, hakkettiğinize inandığınız sınav notuna asla ulaşamazsınız. İşte bu engeli aşabilmek için hangi soruyu, hangi teknikle çözmeniz gerektiğini öğrenmeli ve mantığınıza aykırı gelse bile bu tekniği sınavda uygulamalısınız.

Ankara İngilizce Kursları (English Anchor)
 
En iyi Genel İngilizce Kurs İçerikleri, YDS'de Analitik Kavrama Tekniği, Konuşma İngilizcesi Kurslarında Refleks Kazandırma Metodu, Çocuk İngilizcesinde Kalıcı Bellek Uygulamaları, İngilizce Hazırlık Destek-Atlama Kurslarında Öğren-Uygula Tekniği gibi
Akademik Çözümlemeler
Sadece
English Anchor Language School'da. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder