21 Aralık 2013 Cumartesi

Hafta sonu, hafta içi, hafta içi akşam eğitim grupları imkânıyla!

Detaylar

Yabancı dili uzmanından öğrenin!


Pacific English’te Genel İngilizce, IELTS, TOEFL, Speaking, YDS için 1 Ders Saati Eğitim 70 TL yerine 9 TL!

Bu kampanya 13 Aralık 2013 – 13 Şubat 2014 tarihleri arasındaki 2 aylık süre boyunca geçerlidir.

Eğitimler yabancı ve Türk hocalar eşliğinde gerçekleşecektir.

Hafta sonu, hafta içi ve hafta içi akşam grupları bulunmaktadır.

Eğitimler 12-15 kişilik sınıflarda yapılacakstır.

Pacific English’te sınırsız etüt imkanı bulunmaktadır.

Ücretsiz seviye tesbit sınavı yapıldıktan sonra uygun proğramlara, saatlerine göre öğrencilerimiz yerleştirilmektedir.verilen ücret bir ders saatidir ve isteyen istediyi kadar alıp eğitimlere devam edilecektir.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Nasıl Kullanılır?

Pacific English fırsatından nasıl yararlancaksınız;
Günün fırsatından yararlanmanız için randevu almanız gerekmektedir. Randevu için telefon numarası: 322 459 77 88

Satın almış olduğunuz fırsatınıza ait ve 17 haneli kullanıcı kodunuz, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email ve SMS yoluyla tarafınıza gönderilecek.

Kullanıcı kodunuza “Hesabım” sayfanızdaki “Kuponlarım” bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzu içeren “Günün fırsatı gerçekleşiyor” başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.
  
Günün Fırsatı: Pacific English’te Genel İngilizce, IELTS, TOEFL, Speaking, YDS için 1 Ders Saati Eğitim 70 TL yerine 9 TL!
Yabancı dili uzmanından öğrenin!

Pacific English’te Genel İngilizce, IELTS, TOEFL, Speaking, YDS için 1 Ders Saati Eğitim 70 TL yerine 9 TL!

IELTS (International English Language Testing System)
İngilizce yeterlilik göstergesi olarak en çok kabul gören testlerden biridir. IELTS, İngilizcenin geçerli olduğu ortamlarda eğitim almak veya çalışmak isteyen adayların İngilizce dil seviyesini ölçmek için hazırlanmış bir sınavdır. 100′ün üzerinde ülkede 6000′in üzerinde eğitim kurumu, devlet kurumu, profesyonel organizasyon ve şirket bu test sonuçlarını İngilizce bilgisinin bir göstergesi olarak kabul etmekte ve buna göre değerlendirmeler yapmaktadır. Özellikle İngiltere, Avustralya, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda ve Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Öğretim Kurumlarına giriş için ve Türkiye´de bazı üniversitelerin İngilizce hazırlık sınıfından muafiyet için bu sınav skoru kabul edilir. IELTS, adayların dil bilgisi, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini ölçer. Sınav 4 temel bölümden (okuma, yazma, dinleme ve konuşma) oluşur. Akademik ve Genel IELTS sınavları vardır, ancak yüksek öğrenim için geçerli olan Akademik IELTS sınavıdır.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language)
TOEFL, dünya üzerinde İngilizce yeterlilik göstergesi olarak en çok kabul gören testtir. 130 ülkede 7000′in üzerinde eğitim kurumu, devlet kurumu, profesyonel organizasyon ve şirket bu test sonuçlarını İngilizce bilgisinin bir göstergesi olarak kabul etmekte ve buna göre değerlendirmeler yapmaktadır. Birçok üniversite ve eğitim kurumu muafiyet sınavları yerine bu sınavı kabul etmekte, birçok şirket ve kurum ise alımlarında ya da terfilerde TOEFL skorunu gözetmektedir. TOEFL, adayların dil bilgisi, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini ölçer. Sınav 4 temel bölümden (okuma,yazma,dinleme ve konuşma bölümlerinden) oluşur ve Internet üzerinden yapılır. TOEFL, Amerika merkezli ETS (Educational Testing Service) ve konuşma bölümlerinden) oluşur ve Internet üzerinden yapılır. TOEFL, Amerika merkezli ETS (Educational Testing Service) tarafından oluşturulmuştur ve bu kurum tarafından yetkilendirilmiş test merkezleri tarafından yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder